Duyurular Haberler Türk Eğitim-Sen Nevşehir

URGENÇ’TEN MESLEKTAŞINA TAZİYE VE UYARI. MEKANIN CENNET OLSUN ÖĞRETMENİM…

URGENÇ’TEN MESLEKTAŞINA TAZİYE VE UYARI

MEKANIN CENNET OLSUN ÖĞRETMENİM…

 

Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Muhasebe öğretmeni Hasan Ali Yıldırım’ın Koronavirüs’ten vefatı üzerine başsağlığı mesajı yayınlayarak tüm meslektaşlarını hastalıkla mücadele konusunda uyararak aşı olmanın şuan bu salgınla mücadelede temel şart olduğunu ifade etti.

 

Başkan Urgenç açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

Yaklaşık 10 gündür Koronavirüs tedavisi gören Hasan Ali Yıldırım hocamız hayat savaşını kaybederek vefat etti. Güzel insan Hasan Ali Hocam meslektaşlarımızın ve arkadaşlarının Hastane Şifa Camiindeki helalliğinden sonra Ankara Mamak’ta defnedildi.

Hasan Ali hocamız maske-mesafe-temizlik kurallarını titizlik ile uygulayan temastan kaçınan bir öğretmenimizdi. Virüsle mücadelede Kurallara kim uyuyor diye sorarsanız o kişi Hasan Ali hocamdı. Ancak hergün yüzlerce öğrenci ile sınıflarda kapalı ortamlarda 7-8 saat birlikte bulunduğumuz gözden kaçırılmamalıdır. Bu yüzden kendi sağlığımız, ailemiz ve toplum sağlığı açısından lütfen aşılarımızı yaptıralım. Bu bürokrasinin zorunluluğundan değil gönül seferberliği şeklinde olmalıdır.

Hasan Ali hocamıza Allah’tan rahmet, kıymetli ailesine ve eğitim camiamıza başsağlığı dilerim. Mekanı Cennet olsun.

 

Tayfur Urgenç

Şube Başkanı