Duyurular Haberler Türk Eğitim-Sen Nevşehir

Rektör Aktekin’e Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulunduk.

Rektör Aktekin’e Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulunduk.

Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, Nevü Üniversite Temsilcisi Endüstri Mühendisi Abdullah Çamcı ve Üniversite yönetim kurulu üyeleri Doç. Dr. Korhan Karacaoğlu Doç. Dr. Cemal Çarboğa’dan oluşan bir heyetle Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

Başkan Urgenç ve beraberindeki heyeti makamında ağırlayan Rektör Aktekin, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.

Rektör Aktekin’e görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Urgenç ve Üniversite yönetimi, yürüttükleri sendikal faaliyetler hakkında Rektör Aktekin’e bilgiler verdi. Urgenç İlimizde 1700 üyesiyle Üniversitemizde 300 üyesiyle etkili ve üreten bir sendika olarak tüm eğtimcilerin ve kamuoyunun takdirini kazan mış, gönüllere girmiş bir sendika olarak hak arama mücadelesini sürdürüyoruz. Üniversitemizin kuruluşundan beri Türk Eğitim Sen yetkili sendika olarak çalışanlar adına Üniversitemiz ile Kurum İdari Kurul kararları ile Üniversitemizin kurumsallaşmasına önem vermektedir. Akademik ve idari personelin özlük ve mali haklarının geliştirilmesi ve eğitim ve öğretim faaliyetlerinde öncü akademik araştırma ve geliştirmelerin şehrin ve ülkemizin önünü açacak çalışmalarda üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmektedir. Yönetimde ehliyet ve liyakatın önemine vurgu yaparak büyük ve müreffeh Türkiye ülküsüyle çalışmalarını yapmaktadır. Devletin ebediliği ve milletin birlikteliği bizim için önemlidir. dedi.