Duyurular Haberler Türk Eğitim-Sen Nevşehir

GÜLŞEHİR’DE ANAOKULU MÜDÜRÜ SİPERLİK ÜRETEREK DAĞITIYOR.

GÜLŞEHİR’DE ANAOKULU MÜDÜRÜ SİPERLİK ÜRETEREK DAĞITIYOR.

Gülşehir Tomurcuk Anaokulu Müdürü Fevzi Reçber kurumda bulunan 3D yazıcı ile 2 aydır siperlik üretimi gerçekleştiriyor. Ürettiği siperlikleri il genelinde  kurumlara, pazarcılara esnaflara dağıtımını gerçekleştiriyor.

Covid salgını başladığı günden beri üretilen siperliklerin hammadde desteğini Gülşehir Türk Eğitim Sen ilçe temsilciliği ve Gülşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı sağlıyor. İki aydır üretimi devam eden siperlikler en çok ihtiyaç duyan kişi ve kurumlara ulaştırılmaya devam ediyor. Üretilen siperlikler bugünde Gülşehir İlçe hastanesinde kullanılmak üzere Aile hekimlerine teslim edildi. Gülşehir İlçe Entegre hastanesinde Siperliklerin Aile hekimlerine teslimi esnasında Nevşehir Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Tayfur Urgenç, Gülşehir Tomurcuk Anaokulu Müdürü Fevzi Reçber’e salgın sürecindeki özverili çalışmaları ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Aile hekimi Feyzullah Gövercin; Salgınla mücadele kapsamında tüm vatandaşların özveri ile hareket ederek devletimizin aldığı tedbirlere riayet etmelerini,  maske ve sosyal mesafe kuralına uymaları gerektiğini belirtti. Covid salgını ile mücadelede İhtiyacımız olan malzemeler İl Sağlık Müdürlüğü tarafından da bizlere ulaştırılmaktadır.  Toplumsal duyarlılıklarından dolayı siperlikleri üreten dağıtan Tomurcuk Anaokulu Müdürü Fevzi Reçber’e, Gülşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ümit Kılıç ve Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Tayfur Urgenç’e  teşekkür ederiz. dedi.