Duyurular Haberler Türk Eğitim-Sen Nevşehir

PTT ÖNÜNDE EK ZAM BASIN AÇIKLAMASI YAPARAK CUMHURBAŞKANINA MEKTUP GÖNDERDİK.

Türkiye Kamu Sen Nevşehir İl Temsilciliği olarak, yaşanan ekonomik gelişmeler karşısında memur ve emeklilerimizin kayıplarının telafisi için ilimiz PTT Başmüdürlüğü önünde ek zam talebimiz ile ilgili basın açıklaması yaptık. Basın açıklamamızın temelinde %26 zam isteği vardı. Ek gösterge talebimiz hatırlatıldı, verilen sözün tutulması istendi. Ek göstergenin tüm çalışanlar için belirli oranda artırılması ifade edildi. Vergi dilimi zulmü eleştirildi.

Türkiye Kamu-Sen Nevşehir İl Temsilcisi ve Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Turgay Çetin, Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, Türk Büro Sen İl Temsilcisi Ömer Koç, Türk Haber Sen İl Temsilcisi Ercüment Tunç, Türk İmar Sen İl Temsilcisi Recep Kılıç, Türk Yerel Hizmet Sen İl Temsilcisi Metin Taşçı, Türk Emekli Sen İl Temsilcisi Yavuz Soysaldı Temsilciliklerin ve kamu çalışanları katılım gösterdi. Türkiye Kamu Sen İl temsilcisi Turgay Çetin Cumhurbaşkanına yazdığı mektubu okudu. Ek zam basın açıklamasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ek zam verilmesi talebimizi içeren mektuplar gönderdik.

Basın açıklamamıza gelerek destek veren üyelerimiz ve tüm kamu çalışanlarına Türkiye Kamu Sen Nevşehir İl Temsilciliği olarak teşekkür ederiz.