Haberler Türk Eğitim-Sen Nevşehir

TES. AVANOS ÜYELERİ İFTARDA BULUŞTU.

TES. AVANOS ÜYELERİ İFTARDA BULUŞTU.

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi Pazartesi günü 500 üyesinin katılımıyla Nevşehir Kapadokya Park’ta gerçekleştirdiği iftar programının ardından,  Avanos İlçesinde üyeleri ile iftarda buluştu. Avanos Körükçü Atlı Spor Kulübünde Avanos Türk Eğitim Sen üyeleri ve ailelerinin katılımıyla yaklaşık 200 kişi bir arada iftarını açtı.

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı ve İlçe Temsilcisi Taner Durukan gelen misafirler ile tek tek ilgilenirken yılsonu değerlendirilmesi de yapıldı. Başkan Urgenç; konuşmalarında Avanos ilçe temsilciliğini bu sene Avanos’ta yetkili sendika olmasından dolayı kutladı. Konuşmasının devamında; 7 fark geriden, 13 fark ileri giderek yetkiyi almak önemli idi. Bu açıdan tüm üyelerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Avanos ilçesindeki tüm kurumlarımıza en az iki sefer ziyaret gerçekleştirdik. Kurumlarımızda bizleri misafir ettiniz. Bizlerde sizlerin daha huzurlu bir ortamda çalışabilmeniz için mücadele ettik. Mali ve Sosyal haklarımızın iyileştirilmesi için çaba sarf ettik. Bundan sonraki süreçte de sizlerden aldığımız güçle bu mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu birlikteliğe önem veriyoruz. Sizlerle birlikte olmak, aynı havayı teneffüs etmek lokmayı paylaşmak bizlere büyük güç vermektedir. Bu uzayıp giden sofralar birliğin, dirliğin resmidir. Gönül birlikteliğimizin sarsılmaz ifadesidir. Yapılan her yanlışın karşısında biz doğruyu haykırmaya devam edeceğiz. Bizim derdimiz işimiz, aşımızdır. Birliğimiz beraberliğimizdir. Türkiye’nin aydınlık yarınlara ulaşmasını sağlamaktır. Dedi. Tes. Nevşehir Şube Başkan Yardımcısı Memiş BÜLBÜL ise organizasyonda emeği geçen arkadaşlarıma, bizleri yetki ve iftar vesilesi ile burada buluşturan ilçe yönetimine ve katılımlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ederim. Çalışmalarımızla, sendikal mücadelemizle biz eğitim çalışanların gür sesi olmaya devam edeceğiz. Dedi.

İftar yemeğinden sonra çay eşliğinde yapılan istişarede Avanos ilçesi için bir yılın değerlendirilmesi önümüzdeki yılın planlaması yapıldı.